Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:44 pm

Leko: Mislim da smo bili bolji, imali smo pet-šest šansi

Hajdukov trener Ivan Leko nakon remija s Goricom (0:0) je rekao:

– Mislim da je utakmica bila onakva kakvu smo i očekivali. Protivnik je bio pun samopouzdanja i igrao igru koja mu odgovara. Stajali su u bloku i čekali našu pogrešku. Mi smo željeli biti mirni, imati posjed i čekati naše trenutke. Šanse protiv ovako dobro organiziranog protivnika nije lako stvarati. Mislim da smo bili bolji, imali smo pet-šest šansi. Mislim da smo bili bolji i imali bolje prilike, ali čestitam našem protivniku na bodu koji je osvojio na temelju borbenosti i htijenja. Nama je žao, ovdje smo došli po tri boda, ali nismo uspjeli i sada se trebamo oporaviti. Ovo su bili teški dani puni emocija, teško je bilo zadržati fokus.

Koja je ovo Hajdukova brzina? Koliko Hajduk može bolje i je li danas nedostajao samo pogodak?

– Nije nama nedostajao samo gol. Ovoj Gorici je teško stvarati šanse. Ovu momčad nije nitko razbio. Falila je brzina dodavanja, pokušaja prema naprijed i završnica. Iz ovih smo šansi trebali zabiti gol. Ja bih želio vidjeti Hajduk još dvije brzine više. Da imamo taj organizirani kaos na terenu. 

S obzirom na stanje u momčadi i vrijeme do utakmice, hoćete li biti spremni za derbi?

– Nećemo plakati i kukati, tako nam je od početka. Biti će nas dovoljno. Znamo protiv koga igramo i pokušat ćemo ostvariti dobar rezultat. Poznavajući moje momke, njihovu svijest i inteligenciju, znam da ćemo dat sve od sebe, a hoće li to biti dovoljno ne znam.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)