Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:35 pm

MARIJAN BUDIMIR: Tek ćemo za par godina biti svjesni što smo napravili

Piše D. F.

Trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir nakon povratka u Split stao je pred novinare i iznio svoje dojmove, dan nakon poraza u finalu Lige prvaka mladih.

‘Malo nam je lakše nego jučer. Imamo miks emocija, od tuge jer smo izgubili do ponosa na cijeli naš europski put. Hajduk smo doveli do drugog mjesta u Europi, to je ogroman uspjeh’, rekao je Budimir, a potom pojasnio izjavu koju je dao nakon utakmice da nije ljubitelj dočeka kada se izgubi.

‘To sam rekao vruć nakon utakmice. Kada izgubiš, onda je teško. Zbog igrača, cijelog kluba treba reći da biti drugi u Europi nije mala stvar. Tek za par godina ćemo biti svjesni što smo napravili. Iz svakog poraza moraju se izvući pouke. Kao što je rekao naš predsjednik, kad znaš koliko boli poraz u finalu, onda znaš koliko ćeš se morati još više truditi da slaviš pobjedu’, dodao je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)