Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:22 pm

IVAN LEKO: U velikom klubu kao što je to Hajduk svi te cijene po zadnjoj utakmici!

Piše D. F.

Pred Hajdukom je novi ispit. U 31. kolu HNL-a ‘bijeli’ u srijedu (19.10 sati) gostuju u Velikoj Gorici.

– Bit će nezgodna utakmica. Poslije poraza u Splitu u zadnjih osam utakmica su najbolji. Uzeli su najviše bodova od svih. U jakoj dobroj su formi, s dobrim samopouzdanjem. U Splitu smo protiv njih imali dosta sreće. Sigurno nas čeka teška utakmica. S psihološke strane, tri utakmice u tjedan dana. Ovo je test karaktera, motivacije, koliko možemo biti fokusirani i ozbiljni nakon dobre utakmice protiv Varaždina – rekao je trener Hajduka Ivan Leko, a potom se dotakao situacije u momčadi:

– Nije idealan scenarij, ali jučer smo napravili lijepi trening. Ima nas dovoljno da bi odigrali dobru utakmicu. Ja ne volim kalkulacije, idemo punim gasom da bi ostvarili rezultat. U velikom klubu kao što je to Hajduk svi te cijene po zadnjoj utakmici. Mi to znamo, pričamo, komuniciramo. Pun sam vjere da će momci koji budu igrali protiv Gorice biti ozbiljni, fokusirani i spremni za odigrati dobru utakmicu. Ideja je ponoviti utakmicu protiv Varaždina, pa mrvicu bolje. Lijepo je pričati, ali na nama je da nađemo motivaciju, energiju, fokus i disciplinu, da budemo stabilni i mirni. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)