Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:20 pm

FOTO/VIDEO Jedinstveni trenuci s dočeka ‘mangupčina’

Bilim tićima, juniorima Hajduka, organiziran je doček na splitskoj Rivi. Mnogobrojni građani okupljaju se kako bi čestitali mladim sportašima na velikom uspjehu.

18.10 – Nakon pozornice, juniori su se spustili među navijače. Fotografiraju se s brojnim fanovima.

17.50 – Igrači s punom Rivom pjevaju ‘Ja ne mogu drugo nego da ga volim’. Pogledajte video.

17.47 – Rezervni vratar juniora Hajduka David Fesyuk na dan finala protiv AZ Alkmaara proslavio je 18. rođendan. Na pozornicu je stigao s ukrajinskom zastavom.

17.45 – Svi juniori Hajduka uz veliki pljesak popeli su na pozornicu. Najveće ovacije dobili su Luka Vušković i Rokas Pukštas.

‘Čestitam vam. Sve utakmice ste bili uz nas. Bez ovo ne bi bilo moguće. Dužni smo prema vama biti još bolju iduće godine’, rekao je voditelj Hajdukove akademije Boro Primorac.

17.40 – Riva pozdravlja igrače.

17.37 – Na pozornicu se prvi popeo trener Budimir.

17.35 – Mangupčine stižu na Rivu! Pogledajte snimke iz zraka!

17.30 Pogledajte snimke s Matejuške.

17.25 – Ljudi pjevaju i čekaju na Rivi.

Fotogalerija: Doček juniora | foto: Veljko Martinović

17.23 – ‘Šampioni, šampioni’, ori se Rivom. Zapjevalo se i ‘Večeras je naša fešta’.

17.20 – Luka Bučević uvijek je uz Hajduk. Nije propustio ni doček na Rivi. Smjestio se u prvom redu, s velikom zastavom i zdušno pjevao.

17.15 – Sreli smo i Alena Nižetića. Evo što kaže u uspjehu mladih sportaša, ali i o istupu člana Leta 3.

17.10 – Atmosfera je sve užarenija. I na brodicama su upaljene prve bengalke. ‘Samo jednu želju iman, moj živote ludi’, pjeva Riva.

17.05 – Riva se dobro popunila, na pozornici su Diktatori koji redaju dalmatinske hitove. Publika uživa i očekuje Hajdukovce.

17.05 – Gusti crni dim u masi okupljenih na Rivi. Pogledajte video.

16.55 – Ivica Puljak stigao je na Rivu na doček Hajdukovih juniora. Pročitajte što kaže.

16.45  Pogledajte Rivu iz zraka.

16.30 – Nova pjesma o Hajduku ‘Vridilo se rodit’ izvedena je na Rivi i time ja započeo istoimeni program kojim se još jednom želi pozdraviti juniore i ovaj povijesni uspjeh koji su napravili u Ligi prvaka mladih.

16.25 – Riva se polako puni, pristižu sve generacije pozdraviti uspjeh nogometaša, a tu su i brojne televizijske kuće koje će izvještavati iz Splita koji je danas u središtu pažnje.

16.20 – Riva se polako zagrijava za dolazak juniora Hajduka, program vodi dvojac s Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić i Siniša Garbin.


16.15  Novinarima se obratio i Marijan Budimir, trener juniora. Donosimo izjavu.

16.10  Juniori Hajduka oko 16 sati vratili su se u Split. Igrače su na Resniku dočekali njihovi najbliži, a među njima i Julija Jurić-Petrašilo, majka mladog stopera ‘bijelih’. Evo što nam je rekla.

16.05 – Hajdukovi juniori sletjeli su u Resnik.

‘Naši tići upravo su sletjeli u splitsku zračnu luku. Vidimo se uskoro na Rivi!’, stoji u objavi na stranicama Hajduka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)