Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:31 pm

Sunara i Manojlović postali prvaci Hrvatske

Piše N.M.

Raul Sunara i Borna Manojlović, borci splitskog kluba Ameno, postali su prvaci u svojim kategorijama na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu koje se održali u Opatiji.

Raul Sunara je osvojio naslov prvaka Hrvatske u low kicku u kategoriji seniora do 81 kilogram. 

– Imao je tri iznimno teška meča: u četvrtfinalu je pobijedio borca iz kluba Old Lion Lea Katića. U polufinalu je odradio iznimno zahtjevan meč protiv borca iz Pit bulla Marija Cvitkovića te u finalnoj borbi bio bolji od Roka Benića iz kluba Sveti Matej. Meč je bio neizvjestan do samoga kraja kada je Raul ipak potvrdio pobjedu rušeći svoga protivnika dva puta – naveli su iz kluba Ameno.

Borna Manojlović je osvojio naslov prvaka Hrvatske u lowkicku kategoriji seniora do 86 kilograma.

– Odradio je meč protiv iznimno zahtjevnog i spremnog borca iz Spartan gyma Petra Jamana. Taj meč je po mnogima bio jedan od ljepših na prvenstvu – dodali su. 

Sunara i Manojlović su ovim pobjedama ponovno ostvarili mjesto u reprezentaciji te ih očekuje svjetsko prvenstvo u Lisabonu u studenome.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)