Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
7:50 pm

SLAVONSKA SVADBA ZA PAMĆENJE ‘Sama sam sebi rekla ako se ikada budem ponovno udavala, želim da mi Lepa Brena pjeva’

Piše M.K.

Kći uspješnog slavonskobrodskog biznismena Martina Ravlić i vlasnik Hotela Scala u Vodicama, inače veličkih korijena, Darko Marijanović ove su subote izrekli svoje sudbonosno ‘da’, a bila je to slavonska svadba o kojoj se itekako pričalo. Pogotovo nakon što je u salu ušla slavna beogradska gošća. Naime, uzvanike je do iza ponoći zabavljala mega zvijezda Lepa Brena, a svi su je u sali dočekali gromoglasnim pljeskom. Martina je sada odlučila otkriti detalje o svadbi. 

‘Od malena volim Lepu Brenu, išla sam na puno njenih koncerata i sama sam sebi rekla ako se ikada budem ponovno udavala, želim da mi Lepa Brena pjeva u svatovima’, kazala je je za 24sata

Ispričala je kako su ljetos ona i suprug sreli prijatelja kojem u otkrili planove za vjenčanje. 

‘Pitao nas je tko će pjevati, a ja sam mu rekla da bih htjela da mi Lepa Brena pjeva i on je rekao: ‘Ako želiš da ti ona pjeva, ona će ti i pjevati”, dodala je. 

Rekla je kako je Brena pjevala dva sata i sedam minuta, te da je bilo čarobno i ugodno. 

Martina kaže da je Brena bila oduševljena jer je ovo bio prvi put da je pjevala na svadbi u Hrvatskoj i da joj je bilo drago što je to napravila. 

Ravlić tvrdi da je na svadbi bilo oko 400 uzvanika i to samo prijatelji, suradnici i obitelj, a ne zna koliko su potrošili na svadbu jer je puno toga bilo na prijateljskoj razini. 

Zabava se održala u veličkoj Svečanoj sali Avija, koju inače vodi mladoženjina sestra Kristijana Križanović.

Dvorana je bila stilski uređena i mladenci su sa osobnošću dali svoj štih i dušu za svaki detalj, a osim Lepe Brene uzvanike su zabavljali i Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, Glazbeni sastav Marcipan iz Novoga Sada, a uz njih zaplesale su i trbušne plesačice, prenosi požega.eu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)