Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:52 pm

KATASTROFA PERIŠIĆEVOG TOTTENHAMA: U 20 minuta su primili pet golova na gostovanju kod Newcastlea

Piše A.T.

Tottenham je doživio pravu katastrofu na gostovanju kod Newcastlea u 32. kolu engleske Premierlige. ‘Spursi’ su već nakon 20 minuta primili nestvarnih 5 golova, a na kraju su poraženi 6:1.

Domaćin je poveo u drugoj minuti preko Jacoba Murphyja. Joelington je u šestoj minuti povisio vodstvo ‘svraka’. Murphy je svoj drugi gol zabio u devetoj minuti, a švedski reprezentativac Alexander Isak se pobrinuo za katastrofu gostiju golovima u 18. i 20. minuti. Za ‘spurse’ je smanjio Harry Kane u 49. minuti, a konačni rezultat je postavio Callum Wilson u 67. minuti. Ivan Perišić je odigrao cijeli susret za Tottenham.

Težak je ovo poraz za Tottenham protiv direktnog rivala u borbi za Ligu prvaka. Newcastle je ovom pobjedom skočio na treće mjesto s 59 bodova, dok je Tottenham ostao na petom mjestu s 53 boda.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)