Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:55 pm

SKUPA PREVARA Starica ostala bez 200.000 eura

Piše M.K.

Prevaranti uspijevaju dobiti novac od svojih žrtvi unatoč stalnim upozorenjima policije koja detaljno opisuje način prijevare.

Među posljednjim žrtvama u nizu je 74-godišnjakinja iz njemačke Savezne zemlje Saska-Anhalt koja je u petak ostala bez 200.000 eura, piše Fenix Magazin.

Kako je u subotu priopćila policija, starica iz Zwintschöna je prethodno nazvala nepoznata žena. Starici je rekla kako je član njezine obitelji imao prometnu nesreću za koju je kriv, u pritvoru je i treba platiti jamčevinu.

Žena (74) je donijela novac na adresu u Halleu koja joj je poslana te ga je predala nepoznatom muškarcu.

Prema navodima policije, žrtva je tek nakon telefonskog razgovora s članom obitelji doznala za prijevaru i zvala policiju.

Kako to da je starica povjerovala da je za jamčevinu potrebno čak 200.000 eura, policija nije pojasnila.

Policija provodi istragu i ponovno upozorava stanovnike, pogotovo starije životne dobi, neka ne nasjedaju na ovakve prijevare jer policija ne traži plaćanje jamčevine u gotovini.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)