Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:35 pm

FOTOGALERIJA Sve je spremno za start Paiške regate

Piše M.K.

U petak 28.travnja u 10 sati iz Splita starta ovogodišnja Paiška regata, koja se jedri od 28. do 30. travnja na standardnoj ruti Split-Stari Grad-Split.

‘S prvim pravim proljetnim danim posade će ponovno isploviti prema ‘Piazu’ (Starom Gradu na Hvaru). Startna lista se popunjava, a 30-tak posada se već prijavilo. Uz proljetno vrijeme ugodno za jedrenje, jedriličare po dolasku u Stari Grad očekuje dobra spiza koju priprema Bistro od Damira, dok se na povratku u lučicu Labuda, 30. travnja ‘kužinaje’ prvomajski fažol’, poručuju organizatori.

Subotnje jutro je rezervirano za regatu u zaljevu, a navečer kreće fešta uz rock grupu Cortez.

Za sve navedeno pobrinuli su se domaćini, jedriličarski klub Labud, Turistička zajednica Staroga Grada i Grad Stari Grad na čelu s gradonačelnikom Antoniom Škarpom. Prijave se još uvijek mogu obaviti online na sljedećem linku: https://www.jklabud.hr/paiska-regata/prijave-online.

Od srijede će prijave biti moguće i u prostorijama J.K. Labud.

‘Ni ove godine nije izostala susretljivost te pomoć Županijske lučke Uprave i Lučke kapetanije Split, koji uvijek rado daju potporu jedriličarskom klubu Labud u organizaciji regata. Kako je Stari Grad iznimno privlačan jedriličarima, a zbog visoke popunjenosti priveza tijekom glavne sezone, raduje što se razvija jedan ovakav nautičko-sportski događaj, koji u predsezoni jedriličarima omogućuje da uživaju u svemu što otok Hvar nudi. Raiffeisen leasing koji je prepoznao potencijal ovog projekta, ostaje i ove godine pokrovitelj Paiške regate, te je za sve posade osigurao i vrećice s prigodnim poklonima’, zaključuju iz J.K. Labud.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)