Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:24 pm

Ćaleta Car zabio gol koji bi mogao Arsenal koštati titule

Piše A.T.

U prvom susretu 32. kola engleske Premierlige, Arsenal je na svom Emiratesu odigrao razočaravajućih 3:3 s zadnjim Southamptonom. To je treći remi zaredom Arsenala u Premierligi, kojim su dozvolili ‘građanima’ da ih preteknu ukoliko dobiju svoje dvije utakmice manje. Naime, Arsenal ima 75 bodova nakon 32 utakmice, dok Manchester City ima 70 bodova, ali iz 30 utakmica.

Gosti su poveli već u prvoj minuti golom Carlosa Alcaraza. U 14. minuti je vodstvo ‘svetaca’ povisio bivši ‘topnik’ Theo Walcott. Arsenal se vratio u 20. minuti golom Gabriela Martinellija. U 40. minuti se ozlijedio stoper gostiju Jan Bednarek, a umjesto njega je ušao hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta Car. Upravo je hrvatski reprezentativac u 66. minuti nakon kornera zabio za vodstvo gostiju od 3:1. Arsenal je u samoj završnici uspio iščupati bod. Martin Odegaard je u 88. minuti zabio za smanjenje, a Bukayo Sako u 90. minuti za izjednačenje.

– Maksimalno smo zakomplicirali sebi utakmicu, ali nismo se predavali. Upravo zato obožavam svoju momčad. Ne predajemo se , boriti ćemo se do zadnje sekunde za titulu – izjavio je trener ‘topnika’ Mikel Arteta.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)