Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:47 pm

TALIJANSKI MEDIJI: Sreća i 17 tisuća torcidaša pogurali Hajduk u finale

Piše A.T.

Hajduk je u polufinalu Lige prvaka mladih u Ženevi svladao Milan 3:1 i plasirao se u finale. Talijanski mediji, iako se dive broju Hajdukovih navijača na tribinama, smatraju da je bolji bio Milan.

Gazzetta dello Sport tako navodi kako je puno više prilika imao Milan, no nije ih uspio realizirati. Talijani najviše žale za Cuencinim prilikama. U 29. minuti je njegov udarac glavom završio na prečki, dok je pola sata kasnije njegov udarac obrana Hajduka očistila s gol crte.

– Hajduk je nošen nevjerojatnom podrškom od 17 tisuća navijača iskoristio sve svoje prilike u drugom poluvremenu i otišao u finale. Hajduk je poveo iz prvog udarca u okvir kada je Vrcić u 51. minuti pogodio prazan gol. Smušenost Milanove obrane je iskoristio Pukštas u 69. minuti nakon kornera za udvostručenje vodstva, a greška Coubisa u 75. minuti je riješila utakmicu. Pogodak Zerolija u 83. minuti se pokazao nebitan. Loša sreća i nepažnja u obrani je koštala Milan finala – zaključila je Gazzetta dello Sport.

Ništa drugačije nije vidio utakmicu ni Tuttosport, koji smatra da je nevjerojatna realizacija Hajdukovih juniora bila ključ pobjede.

– Hajdukovi juniori su sve svoje prilike iskoristili i tako kaznili Milanove promašaje – zaključio je Tuttosport.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)