Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:30 am

JOSE MOURINHO: Dybala je u Juventusu bio izgubljen, u Romi je pronašao sreću i publiku koja ga voli

Piše A.T.

Roma je u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige svladala nakon produžetaka Feyenoord 4:1 i prošla dalje. Nizozemci se nisu uspjeli revanširati za prošlosezonski poraz u finalu Konferencijske lige. Prvi susret je ‘vučica’ izgubila 0:1 i kada su gosti izjednačili u 80. minuti, nije izgledalo dobro za Romu, međutim ukazao se Paulo Dybala i pogotkom u 89. minuti donio produžetke, u kojima je Roma zabila još dva gola i potvrdila prolazak dalje. Zadovoljan je nakon utakmice bio trener Rome Jose Mourinho.

 – Možda se netko neće složiti sa mnom, ali mi smo ovu utakmicu odigrali sjajno. Bila je jako teška utakmica, nije bilo lako hvatati zaostatak iz prve utakmice. Momci su hrabrošću i inteligencijom dobili utakmicu. Feyenoord je bio dobar, ali mi smo bili superiorniji. Što da vam rečem za Dybalu, nakon posljednje sezone u Juventusu je bio izgubljen, ovdje je našao sreću. Ima slobodu na terenu i publiku koja ga voli. Jako sam sretan zbog cijele momčadi – zaključio je Mourinho.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)