Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:51 am

THOMAS TUCHEL: Sudac je bio nula, ne znam ni zašto je nama dao penal

Piše A.T.

Bayern je u četvrtfinalu Lige prvaka odigrao na svojoj Allianz Areni 1:1 s Manchester Cityjem i s ukupnih 1:4 je eliminiran iz Lige prvaka. Nakon utakmice je bio bijesan trener domaćih Thomas Tuchel.

– Ponosan sam na izvedbu svojih igrača. Opet smo većim dijelom utakmice bili bolji od Cityja, ali nismo imali sreće, sve je bilo protiv nas. Sudac ove utakmice, gospodin Clement Turpin nije bio na razini ove utakmice. Dajem mu ocjenu nula, od prve do zadnje odluke. Sve njegove odluke su bile protiv nas, da bi nam na kraju dao penal za koji ni ja ne znam zbog čega je sviran – izjavio je trener Bayerna Thomas Tuchel.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)