Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:01 am

PEP GUARDIOLA: Ne znam kako ćemo protiv Sheffield Uniteda u polufinalu kupa u subotu

Piše A.T.

Manchester City je u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Allianz Areni odigrao 1:1 s Bayernom i s ukupnih 4:1 se plasirao u polufinale gdje ga čeka Real Madrid. Zadovoljan je nakon susreta bio trener ‘građana’ Pep Guardiola.

 – Naravno da sam sretan, biti tri godine zaredom u polufinalu Lige prvaka nije mala stvar. Mučili smo se u prvom poluvremenu. Mučili smo se s Comanom. Teško smo ga zaustavljali i imali smo puno sreće prije nego smo promašili penal. Imali su dvije, tri odlične šanse i moglo se svašta dogoditi, ali dobro smo se branili. Haalandova završnica i gol su bili stvarno jako dobri. I dalje ne mogu vjerovati da je tako mlad. Ova momčad ima iskustvo za ovo natjecanje, igrači osjećaju da je ovo taj trenutak. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje nego prvo. No, iscrpljeni smo. Ne znam kako ćemo se oporaviti za utakmicu protiv Sheffield Uniteda u polufinalu FA kupa u subotu – iznenađujuće je podvukao trener Manchester Cityja Pep Guardiola.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)