Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:52 am

Xavi se žalio na sunce, a komentar njegovog kolege je sve nasmijao: Postoji Nivea, krema za sunčanje…

Piše A.T.

Barcelona je u 29. kolu La Lige odigrala 0:0 na gostovanju kod Getafea. To je već druga utakmica zaredom bez golova za ‘blaugranu’, ali bez obzira na to, imaju velikih 11 bodova prednosti u odnosu na Real Madrid.

Nakon utakmice, trener Barcelone Xavi je alibi za slab rezultat našao u lošem terenu i suncu. Kako kaže Barcelonin trener, njegovi igrači nisu navikli na takve uvjete.

– Navikli smo igrati bez sunca i noću. Treniramo na način kao da ćemo igrati na suhoj travi. Trava nam je zaista smetala, ali je bila ista za obje momčadi. Pogledajte samo Munira koji nije mogao niti šutnuti loptu – rekao je, između ostaloga Xavi.

Xaviju je odgovorio trener Getafea Quiquea Sancheza Floresa, a  njegov je komentar nasmijao sve.

– Nismo igrali na pijesku ili na zemlji, trava je prekrasna i bila je jednaka za obje momčadi. Oni travu na svom stadionu kose nisko i tako stvaraju uvjete koji njima najbolje odgovaraju zbog stila igre. Igrali smo u uvjetima koji su nama najbolji i nismo radili ništa mimo pravila. Sunce? Pa tu postoje Nivea, krema za sunčanje, bilo što – izjavio je trener Getafea i izazvao smijeh.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)