Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:35 pm

UŽAS NA POZORNICI Partner nije uspio uhvatiti akrobatkinju, pala i preminula

Piše M.K.

Kineska akrobatkinja preminula je nakon što je pala tijekom nastupa u subotu u gradu Suzhou. Njezin partner, koji joj je ujedno i suprug, nije ju uspio uhvatiti svojim nogama tijekom vratolomije. Postoji i snimka koja prikazuje gimnastičarku kako pada na pozornicu nakon što je rutina pošla po zlu, piše BBC.

Prevezena je u bolnicu gdje su pokušaji liječnika da joj spase život bili neuspješni. Novinska stranica The Paper objavila je da je iza sebe ostavila dvoje djece. U tijeku je istraga o incidentu. Prema novinama, akrobatkinja i njezin suprug radili su zajedno mnogo godina i često su nastupali bez sigurnosnih pojaseva ‘radi dobrog izgleda’. Snimka je užasnula ljude u Kini, a iako su korisnici društvenih mreža u zemlji priznali da akrobatika nosi visoku razinu rizika, izrazili su i svoju zabrinutost zbog slabih sigurnosnih mjera u industriji.

Lokalni Odjel za kulturu i turizam kaže da izvođačka skupina koja stoji iza ovog nastupa nije dobila odobrenja za izvođenje čina te da će se prema njima ‘postupiti u skladu s tim’. Iz The Papera kažu da je odluka o nekorištenju sigurnosnih pojaseva proizašla iz rada u ‘visoko konkurentnoj’ industriji, gdje su zarađivali ‘relativno više novca’ obavljajući riskantnije radnje, piše Večernji.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)