Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:36 pm

Tudorov Marseille prekinuo crni niz na Velodromeu

Piše A.T.

Marseille je u 31. kolu Ligue 1 na svom Velodromeu svladao fenjeraša Troyes 3:1 i tako prekinuo crni niz od četiri uzastopne utakmice bez pobjede na svom terenu.

Marseille je poveo već u drugoj minuti pogotkom Vitinhe. Drugi gol za domaćine je zabio Cengiz Under u 40. minuti, dok je pobjedu Marseillea potvrdio Vitinha drugim pogotkom u 64. minuti. Počasni pogodak za goste je postigao Mama Balde u prvoj minuti sudačke nadoknade. Koliko je Marseille dominirao u ovom susretu najbolje pokazuje broj udaraca koji je uvjerljivo bio na strani domaćina (28-4). Vrijedi napomenuti da je za Troyes u 70. minuti u igru ušao bivši nogometaš Hajduka Ante Palaversa.

Budući da je u subotu Lens poražen od PSG-a, momčad Igora Tudora se ovom pobjedom vratila na drugo mjesto, koje izravno vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Imaju 64 boda, dok trećeplasirani Lens ima 63 boda, a četvrti Monaco 61 bod. Troyes se nalazi na 18. mjestu s 21 bodom, a za pozicijom koja garantira ostanak u ligi zaostaju 10 bodova.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)