Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:03 pm

INZAGHI: Vratari uvijek protiv nas odigraju utakmicu sezone

Piše A.T.

Inter je u 30. kolu Serie A na svom San Siru šokantno poražen od Monze 0:1. Jedini pogodak na susretu je zabio Luca Caldirola u 78. minuti. ‘Nerazzurri’ su u posljednje četiri ligaške utakmice osvojili samo jedan bod, te se treneru Simoneu Inzaghiju opasno trese stolica.

Inter se trenutno nalazi na petom mjestu, i za Milanom i Romom koji su na pozicijama koje vode u Ligu prvaka zaostaje dva boda. Talijanski mediji pišu kako je Inzaghi još uvijek na klupi samo zbog aktualne sezone u Ligi prvaka, gdje je Inter u prvoj utakmici četvrtfinala u Lisabonu svladao Benficu 2:0. No navijačima sve više smetaju Inzaghijevi alibiji nakon neočekivanih poraza.

– Igrali smo odlično prvo poluvrijeme, ali nismo uspjeli zabiti. Bili smo previše nervozni. Ali nevjerojatno je kako naletimo svaku utakmicu na Ochou, Dragowskog, Di Gregorija koji uvijek protiv nas odigraju utakmicu sezone. Ne mislim da je momčad motiviranija u Ligi prvaka u odnosu na domaće prvenstvo, jednostavno imamo manje sreće u Serie A.  Bez obzira na sve, vjerujem da ćemo dogodine izboriti nastup u Ligi prvaka – zaključio je trener Intera Simone Inzaghi.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)