Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:40 pm

UŽASNA SMRT Zatvorenika živog pojele stjenice i kukci

Piše M.K.

LaShawn Thompson (35) preminuo je u zatvoru u Atlanti u američkoj saveznoj državi Georgiji nakon što su ga živog pojeli kukci i stjenice, tvrdi odvjetnik njegove obitelji.

Thomson je prošlog ljeta uhićen zbog fizičkog napada te je odveden u okružni zatvor. Ondje je smješten na psihijatrijski odjel nakon što je utvrđeno da je psihički bolestan, piše Dnevnik.hr.

Kako piše u izvješću medicinskog vještaka koji je u posjed dobio USA TODAY, Thomson je u svojoj ćeliji u besvjesnom stanju pronađen 19. rujna te je proglašen mrtvim nakon više pokušaja da mu se spasi život.

Na njegovu tijelu nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja, napisao je mrtvozornik, ali je u potpunosti bilo prekriveno stjenicama. U izvješću također stoji da je u njegovoj ćeliji zabilježen ‘velik broj stjenica’. Međutim, u izvješću ne piše uzrok smrti.

‘Gospodin Thompson je pronađen mrtav u prljavoj ćeliji nakon što su ga živog jeli kukci i stjenice’, rekao je odvjetnik njegove obitelji Michael D. Harper te dodao: ‘Mi tražimo pokretanje istrage ovog slučaja i velike promjene u zatvoru.’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)