Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:40 pm

SKANDAL U ŠKOLAMA: U dva dana uhićeno šest ‘nestašnih’ učiteljica

Piše N.M.

U posljednja dva dana u Americi su uhitili najmanje šest učiteljica koje sumnjiče za neprikladno ponašanje i odnos prema učenicima, uključujući eksplicitne poruke, ljubavnu vezu i seks, piše New York Post, prenose 24 sata.

Među uhićenim učiteljicama je i 38-godišnja Ellen Shell iz Kentuckyja koju sumnjiče da je spavala s dvojicom učenika tinejdžera prošle godine. Radila je u školi Woodlawn Elementary, a nakon što su je uhitili, škola je odmah obavijestila roditelje. Suspendirana je do okončanja postupka.

To je tek jedan od šest slučajeva učiteljica koje su se upustile u vezu s učenicima u proteklih nekoliko dana.

Optužba za silovanje prijeti i učiteljici iz Oklahome, 26-godišnjoj Emily Hancock, koju su uhitili nakon što je iz škole stigla dojava da je slala učeniku fotografije na kojima je gola.

Navodno je učiteljica spavala s učenikom na području škole. 

Kristen Gantt (36) radila je u katoličkoj školi u Iowi. I nju su uhitili jer se navodno pet puta seksala s učenikom. Spavali su i u školi.

Istražitelji su otkrili kako je Kristen zavela učenika preko društvene mreže.

Nadzorne kamere otkrile su kako ulaze u učionicu i prekrivaju prozor novinama.

Kad se za sve saznalo, škola ju je iste sekunde otpustila.

Allieh Kheradmand (33) radila je u školi u Virginiji. Optužili su je da je spavala s učenikom nekoliko mjeseci prije nego se sve otkrilo. Radila je u školi Fairfax, a odredili su joj pritvor bez jamčevine.

Posljednja od šest uhićenih predatorica je Hannah Marth, 26-godišnja učiteljica tjelesnog koju su optužili da je spavala sa 17-godišnjim učenikom kojeg je podučavala bacanje koplja.

Slala mu je poruke i zvala ga u dom gdje su se, kako tvrde tužitelji, nekoliko puta seksali.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)