Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
1:20 pm

APN zaprimio manje zahtjeva nego prošle godine

Piše N.M.

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama za sada je primila 2933 zahtjeva za subvencioniranje kredita. Manje je to nego prethodnih godina zbog čega će rokovi za prijavu biti duži nego što se očekivalo, javlja Nova TV.

Kako bi građani mlađi od 45 godina lakše riješili stambeno pitanje, bit će utrošeno devet milijuna i 300.000 eura. Očekuje se da će ta brojka obuhvatiti oko 5000 osoba.

‘Nešto sporije ide s obzirom na evidentan rast kamatnih stopa u odnosu na prošlu godinu kad su one bile rekordno niske, tako da u ovo vrijeme smo imali možda već 3500, 4000 zahtjeva’, kazao je Goran Golenić iz Odjela za subvencioniranje stambenih kredita.

‘Sad je taj broj nešto niži što ne mora biti loše za korisnike jer će imati nešto više vremena za realizaciju tih kredita’, dodao je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)