Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:32 pm

KONFERENCIJSKA LIGA: Milićev Lech nastradao od Fiorentine

Piše A.T.

Odigrane su prve utakmice četvrtfinala Konferencijske lige.

Gent je na svom terenu odigrao 1:1 s West Hamom. Goste je u vodstvo doveo Danny Ings golom u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a rezultat je izjednačio Hugo Cuypers u 57. minuti.

Anderlecht je u Briselu svladao AZ Alkmaar 2:0. Michael Murillo je doveo domaćine u vodstvo u 22. minuti, a konačni rezultat je postavio Majeed Ashimeru u 70. minuti.

Basel je na svom odigrao s Nicom 2:2. Golove za Basel je postigao Zeki Amdouni u 26. i 71. minuti, dok je za Nicu zabijao Terem Moffi u 38.minuti i prvoj minuti sudačke nadoknade.

Lech Poznan  je na svom terenu poražen od Fiorentine 1:4. Gosti su došli u vodstvo golom Arthura Cabrala u četvrtoj minuti. Kristoffer Velde je izjednačio u 20. minuti. Vodstvo gostiju iz Firence je vratio Nico Gonzales u 41. minuti. Treći gol Fiorentine je zabio Giacomo Bonaventura u 58. minuti, a pet minuta kasnije je konačni rezultat postavio Jonathan Ikone. Bivši nogometaš Hajduka Antonio Milić je odigrao cijeli susret za Lech.

Uzvratni susreti su na rasporedu idući tjedan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)