Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:43 am

THOMAS TUCHEL: Zaljubio sam se u svoju momčad, a City je greške Upamecana brutalno kaznio

Piše A.T.

Bayern je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka poražen na gostovanju kod Manchester Cityja 0:3. Utakmicu je prokomentirao trener Bayerna Thomas Tuchel.

Upamecano je napravio malo previše pogrešaka, a oni su nas brutalno kaznili. Bile su dvije ili tri situacije u kojima mu je nedostajalo malo koncentracije s rizičnim odlukama. To se nikada ne smije dogoditi na ovoj razini. Nismo ljuti na njega, on je još mlad i ima puno prostora za napredak, ali u susretima ove razine ne smijete raditi takve greške da biste ostvarili dobar rezultat. Svejedno, mislim da smo dobro igrali do rezultata 0:0. Konačni rezultat nije realan. I u nastavku smo bili dobri sve do 70. minute. Zaslužili smo postići barem jedan gol, a poklonili smo im dva. Rezultat je za nas katastrofalan, ali ja sam se zaljubio u svoju momčad i u način na koji je igrala – zaključio je trener Bayerna Thomas Tuchel.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)