Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:20 pm

Slovenci pohrlili na Jadran pa ih iznenadile cijene: Lignje platili 28 eura

Piše N.M.

Slovenci koji su se proteklog produženog vikenda zaputili na hrvatsku obalu ostali su, blago rečeno, šokirani kada su vidjeli cijene pojedinih proizvoda i usluga. Na Facebook grupama brojni su počeli fotografirati enormne iznose koje su morali platiti za, primjerice, sladoled i vino.

– Objavljujem kao upozorenje da se još netko ne iznenadi kao mi jer nigdje nema cjenika. Dva deci vina i dvije kuglice sladoleda 24 eura – objavio je jedan korisnik grupe Kampiranje je zakon, prenosi Sobota.info, iz jednog bara u Poreču.

Primoz Novak, inače Slovenac koji vodi lanac burgera Lars&Sven, također se iznenadio kada je vidio koliko je morao platiti jadranske lignje u Umagu. ‘Lipa naša… Nein, danke mama… Pa sigurno nisu bili s Jadrana. Možda je došlo vrijeme i za ‘Planica’ efekt, odnosno otriježnjenje’, poručio je Novak.

Neki su fotografirali i cijene palačinki sa štanda koji jasno navodi kako će jedna porcija ljubitelja ispasti čak 6,5 eura. ‘Izgleda da ćemo se morati vratiti navici iz starih vremena kada smo nosili sve sa sobom’, napisao je korisnik, dok je drugi objavio fotografiju računa iz Poreča u kojem je pivo koštalo 5,10 eura u jednom restoranu, prenosi Večernji list. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)