Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:20 pm

Palača potvrdila da će princ Harry bez Meghan doći na Charlesovu krunidbu

Piše N.M.

Buckinghamska palača potvrdila je da će princ Harry prisustvovati krunidbi kralja Charlesa III. Međutim, njegova supruga Megan Markle ostat će u Kaliforniji.

‘Buckinghamska palača sa zadovoljstvom potvrđuje da će vojvoda od Sussexa prisustvovati krunidbi u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja. Vojvotkinja od Sussexa ostat će u Kaliforniji s princem Archiejem i princezom Lilibet‘, rekao je glasnogovornik palače za Page Six.

Ovo će biti Harryjev prvi susret s članovima kraljevske obitelji nakon izlaska njegove knjige Spare. Princ će navodno odsjesti u kraljevskoj rezidenciji Frogmore Cottage koju trenutno koriste princeza Eugenie i njezin suprug, javlja Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)