Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:15 pm

Mourinho može postati najplaćeniji trener u povijesti

Piše A.T.

Jose Mourinho je na meti Al Nassra, pišu španjolski mediji. Saudijski klub, koji je postao svjetski poznat dovođenjem Cristiana Ronalda, je smijenio trenera Rudija Garciju, a umjesto njega žele dovesti Josea Mourinha i učiniti ga najplaćenijim trenerom u povijesti.

Španjolski mediji pišu kako Saudijci nude treneru Rome 100 milijuna eura za dvogodišnji ugovor. Mourinho u Romi zarađuje oko sedam milijuna eura po sezoni. Najplaćeniji trener svijeta je Argentinac Diego Simeone koji u Atleticu zarađuje 34 milijuna eura godišnje. Al Nassr želi dovesti Mourinha odmah kako bi u završnici pokušao osvojiti naslov prvaka, no Portugalca ide dobro s Romom, trenutno su u borbi za plasman u Ligu prvaka, a izborili su i četvrtfinale Europske lige. Međutim, Saudijci su spremni Mourinhu ponuditi i poziciju saudijskog izbornika.

Ako Mourinho prihvati ponudu, to će mu biti druga suradnja s Ronaldom nakon što su zajedno bili u Realu prije desetak godina. Ronaldo je pod Mourinhom zabio 60 golova u jednoj sezoni, a Real je postao prva momčad koja je u Španjolskoj osvojila 100 bodova.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)