Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:58 pm

LIGA PRVAKA: Real svladao Chelsea na Santiago Bernabeu

Piše A.T.

Odigrane su prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Branitelj naslova Real Madrid je na svom Santiago Bernabeu svladao Chelsea 2:0. Domaćini su u vodstvo došli golom  Karima Benzeme u 22. minuti. Momčad Franka Lamparda je ostala s igračem manje u 59. minuti, kada je crveni karton dobio Ben Chilwell. Konačni rezultat je postavio Marco Asensio u 74. minuti. Luka Modrić je igrao do 81. minute za ‘kraljevski klub’, dok je Mateo Kovačić  odigrao cijeli susret za Chelsea.

U drugoj utakmici, Milan je na San Siru svladao Napoli 1:0. Strijelac jedinog gola je bio Ismael Bennacer u 40. minuti. Gosti su ostali s igračem manje u 75. minuti, kada je drugi žuti karton dobio Zamba Anguissa. Ante Rebić je za ‘rossonere’ ušao u igru u 80. minuti.

Uzvratni susreti su na rasporedu idući tjedan

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)