Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:13 pm

Leicester ima novog trenera

Piše A.T.

Leicester City ima novog trenera. ‘Lisice’ će do kraja sezone voditi Dean Smith, 52-godišnji engleski stručnjak. Bivši trener Brentforda, Aston Ville i Norwicha zamijenio je Brendana Rodgersa koji je smijenjen 2. travnja nakon četiri godine vođenja momčadi. U kombinacijama su bili i Jesse Marsch i iskusni Rafa Benitez, ali se upravo Leicestera u konačnici odlučila za Smitha.

Osam kola prije kraja prvenstva, Leicester City je na 19. mjestu s dva boda manje od zone spasa. Prvi ispit na novom poslu Smith će imati u subotu na gostovanju kod Manchester Cityja.

– Naš prvi zadatak bit će vratiti samopouzdanje i uliti vjeru u momčad, a veselim se što ću ovog tjedna početi raditi s igračima –  izjavio je Smith, kojem će asistirati pomoćnici John Terry i Craig Shakespeare. Terry, 42-godišnja legenda Chelseaja, već je bio Smithov pomoćnik u Aston Villi od 2018. do 2021. godine.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)