Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:20 am

PEP GUARDIOLA: Haaland je kalibar Messija i Ronalda

Piše A.T.

Manchester City je u 30. kolu engleske Premierlige svladao na gostovanju Southampton 4:1, i tako se približio vodećem Arsenalu na pet bodova zaostatka. Dva pogotka je zabio Erling Haaland, koji je već na 30 golova u prvenstvu, i uvjerljivo je prvi strijelac lige. Samo riječi hvale za svog napadača je imao trener ‘građana’ Pep Guardiola.

– Ako pogledate broj utakmica koje je Erling Haaland odigrao u svojoj profesionalnoj karijeri i usporedite golove koje je postigao u istom broju utakmica, to je kalibar Cristiana Ronalda i Lionela Messija. To je ta razina, što se tiče postignutih golova, ali Erling zna da su ova dvojica dominirala dva desetljeća. Ne samo godinu ili dvije. Dva desetljeća svjetskog nogometa. Zabijali su golove, osvajali naslove i radili apsolutno sve što su mogli. Mislim da se nogomet poboljšao, ponajviše zahvaljujući Cristianu i Messiju, za ono što su učinili za naš sport. Erling ima samo 22 godine i stiže na najteže prvenstvo na svijetu. Mogu govoriti jer sam prošao i druga prvenstva, a raditi ovo što je on napravio je prilično izvanredno – zaključio je Pep Guardiola.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)