Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:33 am

PABLO LONGORIA: Volio bih da Tudor ostane na klupi i sljedeće sezone, čak i ako ne ispuni sve ciljeve

Piše A.T.

Predsjednik Marseillea Pablo Longoria je dao opsežni intervju za francuske medije. U njemu je, između ostalog, izrazio zadovoljstvo Igorom Tudorom i radom koji pruža.

– Tudor me kupio svojom strogošću i profesionalnošću, a najviše svojim uvjerenjem da svoju životnu filozofiju mora prenijeti na teren. Vrlo je izravan, transparentan, human i pošten. Željeli smo podići razinu discipline, strogosti i visokih standarda. Ne samo u sportskoj sferi, već i u svim slojevima kluba. To smo s Tudorom dobili. Ako želite održati projekt, potrebna vam je jaka institucija, inače niste vjerodostojni. Želio bih dati kontinuitet, ne samo po modelu igre, već i na aspektu zahtjeva, poštivanja pravila i ovlasti. Naravno da bi željeli da Tudor ostane i sljedeće sezone, čak i ako ne ispuni sve ciljeve ove sezone. On je postigao samo mali dio onoga što ovaj projekt može biti. MI smo još uvijek daleko od svega što bi željeli postići kako bi klub bio konkurentan u svim područjima, ali smo na odličnom putu – zaključio je predsjednik Marseillea Pablo Longoria.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)