Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:02 pm

Mourinho se treći put vraća na Stamford Bridge?

Piše A.T.

Chelsea je kontaktirao Josea Mourinha da na ljeto po treći put preuzme klub, javljaju engleski mediji. Chelsea je trenutno bez stalnog trenera, nakon što je vlasnik Todd Boehly smijenio Grahama Pottera, a momčad je privremeno do kraja sezone preuzeo Frank Lampard.

Mourinho je u Chelsea došao u ljeto 2004. godine nakon što je s Portom osvojio Ligu prvaka, a u svom prvom mandatu na klupi ‘bluesa’ u tri godine je osvojio dvije Premierlige, dva FA kupa i dva Liga kupa. Nakon sukoba s Romanom Abramovičem, u ljeto 2007. je napustio klub, a vratio se šest godina kasnije, u ljeto 2013. U drugom mandatu je osvojio po jednu Premierligu i Liga kup, a napustio je klub nakon slabe treće sezone, u kojoj se u trenutku njegove smjene, u prosincu 2015. Chelsea nalazio na 16. mjestu ljestvice.

Iako je Mourinho nakon Chelsea preuzeo njegove velike rivale Manchester United i Tottenham, Portugalcu nije pala popularnost među pristašama ‘bluesa’. U igri za Potterova nasljednika su još i Luis Enrique te Julian Nagelsmann.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)