Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
5:24 pm

TIKTOK REPORT Probali smo sirnicu od batata

Bliži se Uskrs pa ulicama Splita, gotovo na svakom kantunu, možete pronaći sirnice u raznim oblicima i veličinama. Jedne se pak izdvajaju i to zbog svoje posebne recepture. Splitska slastičarnica O’š kolač talentirane Tee Mamut u ponudi ima kolače, kekse i torte, ali i sezonsku ponudu slastica. Tako su u ovo blagdansko vrijeme stigle sirnice, a njihove su sve samo ne obične. Ne sadrže bijelo brašno, šećer ni biljno ulje, maslac ili mast. 

U ponudi imaju sirnice s batatom, pirovim brašnom i kokosovim uljem koje imaju sve karakteristike sirnice i danima ostaju sočne – poručila je Mamut.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih slastičarki, ujedno i prva Hrvatica s diplomom prestižne Američke kulinarske akademije u New Yorku, otkrila nam je kako je došla na ideju batat sirnice. Uspjeli smo ih isprobati, bili smo sretnici jer su sve već rasprodane. 

Pogledajte naš TikTok report.

@dalmatinskiportal O’š sirnicu od batata? @Os kolac? #oskolac #batat #sirnica #cake #splitskiđir #split #food #easter #njami #dalmatinski original sound – Dalmatinski portal

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)