Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:00 pm

Papa Franjo pozvao svećenike da ne vode dvostruke živote

Piše N.M.

Papa Franjo je tijekom mise posvete ulja u vatikanskoj Bazilici svetog Petra pozvao svećenike da ne vode dvostruke živote i da se ne pretvore u birokrate koji traže promaknuća s povlasticama, javlja Dnevnik.hr.

‘Zapitajmo se u svojim riječima, u svojim komentarima, u onome što pišem i govorim – je li tu pečat Duha ili onaj svijeta? Mislim na dobrotu svećenika, ali često imamo loše manire’, rekao je.

Misa je označila početak napornog rasporeda pape Franje tijekom uskrsnih blagdana, što izaziva zabrinutost za njegovo zdravlje. Prošli tjedan je poglavar katoličke crkve bio hospitaliziran zbog respiratorne infekcije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)