Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:02 pm

FOTO Uskoro 5. izdanje Trogir outdoor festivala

Piše P. I.

Trogir, Unesco biser, grad majstora, najljepši grad otok na svijetu, osim svoje bogate kulturne i povijesne baštine obuhvaća i prekrasan otok Čiovo s bujnom vegetacijom, predivnim plažama i zaljevima. Čiovo je idealno mjesto za provođenje sportskih aktivnosti na otvorenom, a prekrasna i jedinstvena vizura povijesnog Trogira se savršeno nadovezuje na otok. Preko 70 km staza koje su idealne za šetnju, biciklizam i trčanje u prirodi neodoljiv su izazov za sve koji su ljubitelji rekreacije na otvorenom. 

Trogir je prepoznat kao savršena outdoor sportska destinacija u kojoj stanuje najprepoznatljivija outdoor manifestacija u srednjoj Dalmaciji koja se već tradicionalno održava u svibnju. Ove godine organizira se jubilarni 5. Trogir Outdoor Festival koji će trajati od 6. do 21. svibnja sa sljedećim disciplinama: 

6. i 7. svibnja – Jedrenje (Masters of Sail: regata klase Melges 24 Cup)

20. svibnja – Natjecanje u trailu (Masters of Trail)

21. svibnja – Natjecanje u triathlonu (Masters of Triathlon)

Peto izdanje festivala počinje već 6. i 7. svibnja s majstorima jedrenja, regatom klase Melges 24 Cup u trogirskom akvatoriju, prijave su započele i zaprimaju se putem linka: https://cromelges24.hr/kalendar/trogir-cro-melges-24-cup-2023/

Čiovo će 20. svibnja okupirati Masters of Trail, natjecanje u trčanju s tri dužinske kategorije koja je prilagođena za profesionalne sportaše, ali i rekreativce te 21. svibnja Triatlon natjecanje koje će se održati kao dio Hrvatske triatlon lige. Prethodnih godina je na Festivalu sudjelovalo mnogo sportaša i rekreativaca te se i ove godine očekuje veliki odaziv.

Sve zainteresirani sportaši i rekreativci da se prijave za natjecanje u Trailu koje je već počelo putem sljedećeg linka: https://www.stotinka.hr/hrv/prijave_na_utrke?q=Trogir+Outdoor+Festival+

Trogir Outdoor festival najjača je outdoor manifestacija na ovim područjima koja se organizira u svibnju svake godine u Trogiru te promovira zdravi i aktivni turizam čemu težimo kao destinacija uz naglasak na održivost turizma i izgradnju selektivnih oblika turističke ponude te konačnog odmicanja od kvantitete ka kvaliteti kao fokusu u razvoju turističke ponude.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)