Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:45 am

SMRT U ALPAMA Pijani skijaš divljao po gondoli pa se nabio na kolac

Piše P. I.

Francuz je poginuo u Alpama nakon što je ove subote pao kroz prozor gondole. Francuski tužitelji i operater žičare potvrdili su da se smrtni slučaj dogodio tako što je muškarac pod utjecajem alkohola divljao po gondoli koja se kretala.

Nesreća se dogodila dok su se dvojica muškaraca, u dobi od 29 i 23 godine, spuštala niz planinu u odmaralištu Deux Alpes u Francuskoj. Muškarci su divljali u žičari kad je 29-godišnjak probio zaštitu od pleksiglasa i pao s visine od 40 metara, rekao je lokalni tužitelj Eric Vaillant u nedjelju, prenosi Dnevnik.hr.

Lokalna radijska postaja France Bleu izvijestila je da je muškarac pao na oznaku staze i nabio se na kolac, piše Daily Mail.

Prema lokalnim medijima, muškarci su se snimali kada se žrtva, koja je težila više od 100 kilograma, udarila o rub gondole.

Fabrice Boutet, direktor odmarališta Deux Alpes, naglasio je da su gondole napravljene da prime čak 20 osoba.

‘Ako dođe do pomaka uzrokovanog naglim kočenjem ili nečim drugim, dizajnirani su da se odupru udarcima. Ovu glupu nesreću uzrokovalo je njegovo zalijetanje na pleksiglas’.

Ravnatelj je odbacio bilo kakvu odgovornost za nesreću. Skijašku žičaru pregledat će policija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)