Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:26 pm

Još jedan nogometaš optužen za silovanje

Piše A.T.

Još jedan nogometaš je optužen za silovanje i seksualni napad. Riječ je o Jacku Diamondu, 23-godišnjem krilu Sunderlanda, objavila je britanska policija. Policija je u svibnju prošle godine dobila dojavu kako je jedna žena bila seksualno napadnuta, nakon čega je pokrenuta istraga, a potom je uhićen muškarac.

Diamond je optužen za jednu točku silovanja i jednu točku seksualnog napada i trebao bi se pojaviti pred prekršajnim sudom South Tynesidea u svibnju. Vodstvo Sunderlanda odmah je suspendiralo Diamonda, dok mu je Lincoln City, gdje je bio na posudbi, odmah raskinuo ugovor. Diamond je ove sezone zabio osam golova u 36 nastupa za Lincoln City, dok je za Sunderland upisao 45 nastupa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)