Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
11:48 pm

ZONA KUKUZOVAC Potpisana dva predugovora o kupoprodaji zemljišta

Piše N.M.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj zaključio je dva predugovora o kupoprodaji zemljišta na Gospodarskoj zoni Kukuzovc, javlja Sinj News.

Tako je potpisao predugovor sa tvrtkom Kažimir niskogradnja j.d.o.o. iz Košuta, za kupnju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Gospodarskoj zoni Kukuzovac, označenoga kao prostorna cjelina broj 6, parcela broj 24, površine 4.100 m2. Na građevinskoj parceli, za koju je potpisan predugovor o kupoprodaji zemljišta, investitor namjerava koristiti za izgradnju poslovnog objekta za potrebe registrirane djelatnosti – niskogradnja, rekonstrukcija i izgradnja prometnica i instalacija unutar istih, a naročito sustava odvodnje i vodoopskrbe.

Uz dosadašnjih sedam zaposlenih, po izgradnji objekta zaposlit će dodatno još pet radnika na neodređeno vrijeme.

Drugi predugovor o kupoprodaji zemljišta potpisan je s tvrtkom Graditelj svratišta d.o.o. iz Zagreba, za kupnju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Gospodarskoj zoni Kukuzovac, označenoga kao prostorna cjelina broj 6, parcele broj 27 i 28, ukupne površine 8.080 m2. Na građevinskoj parceli, za koju je potpisan predugovor o kupoprodaji zemljišta, investitor namjerava izgraditi objekt gospodarske namjene poslovnog sadržaja koji bi se sastojao od skladišta, radionica i uredskog prostora.Tvrtka na području Hrvatske ima 191 zaposlenog, a novosagrađeni objekt u Gospodarskoj zoni Kukuzovac postao bi regionalni centar iz kojega bi pokrivali poslovanje na prostoru cijele Dalmacije.

Uz dosadašnje zaposlene, po izgradnji objekta povući će radnike s područja Splita i zaposlit će u početku poslovanja u radnoj zoni dodatno još 4 radnika na neodređeno vrijeme.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)