Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:25 am

PRVENSTVO HRVATSKE Najbolji plesači dolaze u Kaštel Stari

Piše M.K.

U subotu 1. travnja 2023., godine u sportskoj dvorani Kaštel Stari održat će se Prvenstvo Republike Hrvatske u olimpijskoj plesnoj disciplini – breakingu, pod pokroviteljstvom Grada Kaštela.

Organizatori, Hrvatski sportski plesni savez i Plesni klub Lolita, ugostit će 100 najboljih sportašica i sportaša iz Hrvatske koji će se natjecati za titulu ovogodišnjeg prvaka, a samim time i za nastup na europskim i svjetskim prvenstvima koja su izlučna za nastup na olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

U sklopu plesnog vikenda u nedjelju, 2. travnja 2023. godine će se održati razvojni kamp Hrvatskog sportskog plesnog saveza na kojem će mlade i sportašice i sportaši moći razvijati svoje plesne tehnike i vještine uz međunarodne stručnjake, Fernanda Amadora Gallega iz Španjolske i Emmanouila Chalkiadakisa iz Cipra. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)