Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:16 am

Škotska na Hampden Parku svladala Španjolsku

Piše A.T.

Odigrane su utakmice drugog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo u nogometu u skupinama A,D i I.

Škotska je na Hampden Parku senzacionalno svladala Španjolsku 2:0 golovima Scotta McTominaya i napravila veliki korak prema plasmanu na Europsko prvenstvo. Veznjak Manchester Uniteda je zabio u sedmoj i 51. minuti za veliku pobjedu Škotske. Škotima je išao na ruku i rezultat druge utakmice u skupini, budući da je Norveška na gostovanju kod Gruzije odigrala 1:1.Alexander Sorloth je doveo goste u vodstvo u 15. minuti, ali je bod Gruzijcima osigurao Georges Mikautadze u 60. minuti.

 U skupini D je Hrvatska golovima Matea Kovačića u 20. i četvrtoj minuti sudačke nadoknade svladala u Bursi Tursku. Wales je u Cardiffu pogotkom Kieffera Moorea u 41. minuti svladao Latviju 1:0.

 

U skupini I je Kosovo iznenađujuće odigralo s Andorom 1:1 u Prištini. Edon Zhegrova je u 59. minuti doveo Kosovare u vodstvo, no bod Andori je osigurao Berto Rosas pogotkom dvije minute kasnije. Švicarska je u Ženevi pobijedila Izrael 3:0. Ruben Vargas je u 39. minuti doveo domaćine u vodstvo. Zeki Amdouni je povećao vodstvo Švicaraca u 47. minuti, a pet minuta kasnije je konačni rezultat postavio Silvan Widmer. Rumunjska je u Bukureštu slavila protiv Bjelorusije 2:1. Nicolae Stanciu je doveo domaćine u vodstvo u 17. minuti, a samo dvije minute kasnije je Andrei Burca povećao vodstvo Rumunja. Nadu je Bjelorusiji vratio Vladislav Morozov u 86. minuti, ali gosti nisu uspjeli doći do izjednačenja.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)