Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:26 am

MUP Srbije nakon snimke bahate vožnje zaplijenio Lamborghini sina Vučićeva kuma

Piše P. I.

Urošu Paniću, sinu Petra Panića, kuma srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, zaplijenjen je Lamborghini zbog divlje vožnje ulicama Beograda.

‘Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mjesta na ulicama. Ministarstvo unutarnjih poslova zakonito, odlučno i dosljedno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja sigurnosti građana’, navedeno je na Instagramu srpskog MUP-a.

Na Instagramu su uz to objavili fotografije skupocjenog Lamborghinija.

Nova.rs navodi kako je zapljena uslijedila nakon snimke koju je objavio sam Panić, a na kojoj se čuje kako prijeti pripadnicima MUP-a i vrijeđa ih.

‘Neka dođu s ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek’ dođu da im pokažem što je beogradski fantom. Što ćete vi sa svojim Škodama? Možete mi ku*ac popušit’, čuje se, između ostalog, kako Panić govori dok vozi Lamborghini ulicama Beograda. 

Njegov otac Petar Panić Pane godinama je slovio kao osoba bliska Zemunskom klanu, ali i najvišim dužnosnicima vladajućeg SNS-a, a bio je i tjelohranitelj Vojislava Šešelja, piše N1

Snimke opasne vožnje Uroš Panić često je objavljivao na društvenim mrežama, a oduzimanje vozila dogodilo se nakon burnih reakcija u javnosti i medijima.

View this post on Instagram

A post shared by МУП Републике Србије (@mupsrbije)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)