Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
1:26 pm

HOMOFOBNI ISPAD Dodik LGBT osobama poručio da idu na otoke

Piše P. I.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u utorak je u razgovoru s novinarima ponovio nekoliko šokantnih i homofobnih izjavama. Pripadnicima LGBT populacije čak je poručio i da idu na ‘otoke’.

Dodik je rekao da će zakon o nevladinim organizacijama i zakon o kleveti sigurno biti doneseni, a ponovio je da će LGBT aktivistima biti zabranjen pristup obrazovnim institucijama.

‘Ja mislim da to zagađuje javni prostor i da to treba eliminirat. Oni nama nameću svoje vrijednosti, to nećemo dopustiti’, ponovio je Dodik svoje stavove.

‘Ja i dalje ostajem protiv tih ljudi, odnosno protiv onog što propagiraju, nemam ništa protiv tih ljudi, oni su slobodni da u svom privatnom životu upražnjavaju što žele. Tužite me, nije nikakav problem’, kazao je između ostalog Dodik.

‘Za mene je neprihvatljiv zakon o istospolnim brakovima, smijem biti protiv. Imate mjesta, otoke, ovo je naš način života, idite tamo’, rekao je.

Zakon o NVO, zakon o kleveti, čiji je nacrt usvojen u NSRS izazvao je žestoke reakcije aktivista, udruženja, ambasada i medija, no predsjednik RS-a Milorad Dodik na te se reakcije ne osvrće, prenosi N1.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)