Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
8:58 am

Dani Udruge hrvatskih putničkih agencija u Brelima okupit će brojne sudionike

Piše P. I.

Ovogodišnji Dani Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) održat će se u četvrtak i hotelu Soline u Brelima.

Godišnji susret jedne od vodećih nacionalnih udruga u turizmu, Dani UHPA-e, održava se od 30. ožujka do 1. travnja 2023. godine uz podršku Splitsko-dalmatinske županije, UHPA-ine preporučene domaće destinacije za 2023. godinu i okupit će 200-tinjak sudionika iz turističke industrije, predstavnike članova udruge – turističkih agencija, vodećih hotelskih poduzeća, nacionalne zrakoplovne tvrtke, rent-a-car tvrtki, obrazovnih institucija, turističkih zajednica i tvrtki /institucija povezanih s turizmom, te predstavnike Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruženja i ostale relevantne dionike.

Tijekom trodnevnog programa očekuje se niz zanimljivih i korisnih prezentacija, razmjena mišljenja i iskustava, panel rasprava, B2B susret s direktorima predstavništva HTZ-a i pružateljima usluga, te upoznavanje turističke ponude Makarske rivijere, najavljuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)