Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:48 pm

Tottenham smijenio Contea

Piše A.T.

Antonio Conte je dobio otkaz, i nije više trener Tottenhama.

– Objavljujemo da je Antonio Conte sporazumno napustio klub. U njegovoj prvoj sezoni u klubu plasirali smo se u Ligu prvaka. Zahvaljujemo Antoniju na njegovom doprinosu i želimo mu svako dobro u budućnosti. Cristian Stellini bit će glavni trener do kraja sezone – napisao je Tottenham na službenoj stranici.

Dodali su i poruku predsjednika Daniela Levyja.

– Preostalo nam je još 10 prvenstvenih utakmica u kojima se borimo za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Svi trebamo povući u tom smjeru. Svi moraju dati sve od sebe kako bi osigurali najvišu poziciju za klub i naše fantastične navijače – poručio je predsjednik kluba.

Otkaz Conteu nije nikakvo čudo, engleski mediji su očekivali da će se dogoditi odmah poslije remija 3:3 sa Southamptonom, nakon kojeg se Conte obrušio na vlastite igrače. Do kraja sezone će momčad voditi dosadašnji Conteov pomoćnik Cristian Stellini, koji je vodio momčad u pobjedi nad Manchester Cityjem, dok je Conte ima zdravstvenih problema. Engleski mediji nagađaju da će Daniel Levy na kraju sezone krenuti po Juliana Nagelsmanna, koji je prije nekoliko dana dobio otkaz u Bayernu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)