Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:51 pm

Muškarac iz Srbije u Njemačkoj bacio granatu na bivšu i njezinog dečka

Piše P. I.

Srpskog državljanina (61) njemačka policija sumnjiči da je u petak navečer detonirao ručnu granatu u ulazu u stambenu zgradu u naselju Reinickendorf.

U napadu su povrijeđene dvije žene i muškarac koje je nakon aktiviranja granate napadač krenuo bosti nožem.

‘Muškarac povrijeđen u napadu nalazi se u kritičnom stanju, nadamo se da će preživjeti’, priopćili su jučer iz policije.

‘Sumnja se da su motiv za napad neraščišćeni ljubavni odnosi jer je Srbin bio u vezi s napadnutom 42-godišnjakinjom’, naveli su, prenosi Večernji.hr.

Muškarac koji se nalazi u kritičnom stanju je navodno novi partner ozlijeđene žene, dok je druga ozlijeđena žena njena prijateljica.

Napadač je nakon napada pobjegao u dvorište obližnjeg objekta, gdje je i uhićen. Njemački mediji prenose da su ozlijeđene žene također srpske državljanke, dok je povrijeđeni muškarac porijeklom iz BiH.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)