Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:09 pm

Ancelotti: Želim ostati u Realu cijeli život

Piše A.T.

Još od Svjetskog prvenstva, mediji špekuliraju kako će Carlo Ancelotti na kraju sezone napustiti klupu Real Madrida i preuzeti reprezentaciju Brazila. Generalni konsenzus svih medija je da talijanskog trenera može spasiti samo osvajanje Lige prvaka, budući da je prvenstvo praktički već izgubljeno. Čudo bi se trebalo dogoditi da Barcelona u završnici sezone prospe 12 bodova prednosti u odnosu na Real. Prošlog tjedna je  vratar Brazila Ederson najavio da je Ancelotti blizu preuzimanja Brazila.

– Pričao sam s Casemirom, Viniciusom i Militaom. Vrlo je velika vjerojatnost da će Carlo Ancelotti postati novi izbornik Brazila.

Nakon njega je i predsjednik brazilskog nogometnog saveza Ednaldo Rodrigues Gomes javno izjavio da se nada da će Ancelotti doći na klupu Brazila.

– Ancelottija poštuju svi igrači, ne samo Ronaldo Nazario ili Vinicius, već svi koji su igrali za njega. Ancelotti nije miljenik samo igrača već i navijača. Gdje god da odem u Brazilu, na svakom stadionu, svi navijači ga traže. Lijepo govore o njemu i poštuju njegovu karijeru. Moramo imati vjeru u Boga, čekati pravi trenutak i vidjet ćemo možemo li ga dovesti. Naš pristup će biti visoko etički i poštovat ćemo postojeće ugovore. Poštujemo rad svakog trenera i njegovog kluba. Da imamo direktan pristup, to bi bilo nepoštovanje. Moramo biti strpljivi i pričekati pravi trenutak da započnemo razgovore – izjavio je Gomes.

No čini se da Ancelotti ipak neće u Brazil. Danas je Talijan još jednom pokazao svoju privrženost Realu.

– Želim ostati u Real Madridu, sretan sam ovdje. Već sam to rekao mnogo puta. Želim u Realu ostati cijeli život – rekao je Ancelotti, i tako odbacio sve sumnje u njegovo napuštanje Reala.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)