Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:11 pm

Ukrajinci putovali duže od 17 sati do Engleske

Piše A.T.

Ukrajinska nogometna reprezentacija večeras na Wembleyu igra prvu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Engleske.

– Igramo prvenstveno za naše branitelje i ratnike, koji nas kući brane od smrtonosnog neprijatelja. Nadam se da ćemo pozitivnim rezultatom na Wembleyu vratiti osmijeh na neka lica i donijeti bar malo radosti našem narodu – izjavio je pred utakmicu ukrajinski izbornik Ruslan Rotan.

Ukrajincima je dolazak u Englesku bio prava logistička noćna mora,  budući da zbog rata u Ukrajini  zračni prostor zatvoren. Slične probleme imaju i ukrajinski klubovi u europskim natjecanjima. Većina ukrajinske reprezentacije je u London krenula iz Kijeva, odakle je putovala 12 sati vlakom do Przemysla. Od tu su išli dvosatnom vožnjom busom do Rzeszowa.Tu su se ujedinili s ostatkom ekspedicije, koji je iz Lviva putovao pet sati vlakom. U Rzeszowu su se ukrcali na avion koji je letio dva sata do Londona. Od hotela u kojem su smješteni Ukrajinci pa do Wembleya ima 90 minuta vožnje autobusom, što nas dovodi do nevjerojatnih 17 i pol sati koji su Ukrajinci proveli u busevima, vlakovima i avionima da bi došli do Wembleya. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)