Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:59 pm

Ronaldo zabio dva gola Luksemburgu

Piše A.T.

Odigrane su utakmice drugog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo u skupinama C, H i J

U skupini C su Engleska i Italija upisali očekivane pobjede. Engleska je pobijedila Ukrajinu na Wembleyju 2:0 golovima Harryja Kanea u 37. minuti i Bukaya Sake u 40. minuti. Italija je u gostima svladala Maltu 2:0. Pogotke su postigli Mateo Retegui u 15. i Matteo Pessina u 27. minuti.

 U skupini H je Kazahstan pobijedio Dansku 3:2. Danci su vodili golovima Rasmusa Hojlunda u 21. i 35. minuti. Bakhtiyor Zaynutdinov je u 76. minuti smanji rezultat s bijele točke, a Kazahstan je došao do preokreta golovima Askhata Tagybergena u 86. i 89. minuti. Finska je u gostima svladala Sjevernu Irsku 1:0 golom Benjamina KallmanaSlovenija je u Ljubljani svladala San Marino 2:0. Domaćin je poveo golom Benjamina Šeška u 56. minuti, a četiri minute kasnije je konačni rezultat postavio Roberto Di Maio autogolom.

U skupini J su Portugal i Island ostvarili visoke pobjede. Portugal je u gostima svladao Luksemburg 6:0. Cristiano Ronaldo je načeo mrežu domaćina u devetoj minuti. Šest minuta kasnije je vodstvo Portugalaca povisio Joao Felix. U 18. minuti je za 3:0 zabio Bernardo Silva, a Ronaldo je svoj drugi gol na susretu zabio u 31. minuti. Peti gol je zabio Otavio u 77. minuti, a posljednji Rafael Leao u 88. minuti. Island je u gostima pobijedio Lihtenštajn 7:0. David Olafsson je u trećoj minuti doveo Islanđane u vodstvo. Drugi gol je zabio Hakon Haraldsson u 38. minuti. Aron Gunnarson je zabio hat- trick golovima u 48, 68 i 73. minuti. Šesti pogodak je zabio Andri Gudjohnsen u 85. minuti, a dvije minute kasnije je posljednji pogodak zabio Mikael Ellertsson. Slovačka je u Bratislavi svladala Bosnu i Hercegovinu 2:0 golovima Roberta Maka u 13. i Lukasa Haraslina u 40. minuti.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)