Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:28 am

Ogled Dugog Sela i Hrvaca danas u podne, prijenos uživo na Sportskoj televiziji

Piše A. A.

Niz izravnih prijenosa SuperSport Druge nogometne lige Sportska televizija nastavlja utakmicom između Dugog Sela i Hrvaca danas točno u 12 sati.

Radi se o dvoboju momčadi iz sredine ljestvice. Hrvace su na sedmom mjestu s 30 bodova, domaćin Dugo Selo osmi je s bodom manje.

Dugo Selo je u prošlom kolu s čak 5:0 nadigralo Belišće u gostima, Hrvace su na svom stadionu s 3:0 ispratile drugu momčad Osijeka. U proljetnom dijelu sezone Dugoselci imaju tri pobjede i jedan poraz dok su Hrvace ostvarile dvije pobjede i dva remija. Štoviše, drugoligaš iz Cetinske krajine posljednji je poraz doživio još tamo početkom studenog u gostima kod Belišća, u posljednjih sedam utakmica momčad trenera Grgice Kovača upisala je tri pobjede i četiri remija.

Domaći su povezali dvije pobjede s kojima su brzo zaboravili težak poraz od Opatije (5:0), a optimizam im može dati ishod prve međusobne utakmice u kojoj su pobijedili 3:0 u gostima u Hrvacama. Naravno, to je bilo još u rujnu, dosta se toga promijenilo u obje momčadi, ali ostala je činjenica da jedni i drugi postižu i primaju dosta pogodaka. Stoga postoji nada da će u nedjelju priuštiti novu golijadu.

Utakmicu Dugo Selo – Hrvace moguće je pratiti uživo danas od 12.00 sati na Sportskoj televiziji te na mobilnim uređajima također besplatno preko www.sptv.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)