Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:39 pm

SUPERLIGA Kaštelanski odbojkaši gostuju u trostrukom programu u Slavonskom Brodu

Piše A. A.

U predzadnjem, 21. kolu prvog dijela Superlige Odbojkaški klub Ribola Kaštela gostovat će kod ekipe MOK Marsonija. 

U prvom susretu, u 10. kolu, najmlađa kaštelanska postava s 3:0 dobila je Brođane koji su pritom osvojili samo 44 poena. MOK Marsonia je posljednji na prvenstvenoj tablici s 9 bodova, a u nedjeljnoj utakmici trener OK Ribola Kaštela opet će im morati suprotstaviti nekompletnu ekipu, s obzirom na to da neki igrači nisu mogli redovno trenirati zbog ozljeda i viroza.

Bruno Barać je kao član tima SS Braća Radić iz Kaštel Štafilića u Poreču u četvrtak i petak odigrao pet utakmica, nakon čega su postali državni prvaci u odbojci na natjecanju srednjih škola, no kaže kako nije umoran, već baš raspoložen za susret s Marosniom.

‘U nedjelju, 26. ožujka, igramo u Slavonskom Brodu protiv ekipe MOK Marsonia. Nadamo se dobroj i uzbudljivoj igri te pobjedi i donošenju 3 boda kući’, istaknuo je Barać. 

U Slavoniju s prvom momčadi ovog puta putuju i kadeti koji će u nedjelju, 26. ožujka, u 13 sati u Sportskoj dvorani ‘Vijuš’ otvoriti kaštelanski odbojkaški dan u Slavonskom brodu ligaškom utakmicom s vršnjacima iz Marsonije. Nakon toga kadeti će igrati s ekipom Siska (14.15 sati), a trostruki program završit će susretom seniora OK Ribola Kaštela i MOK Marsonia od 16.30 sati.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)