Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:10 pm

KVALIFIKACIJE ZA EP: Osim Hrvatske, ostali favoriti su očekivano slavili

Piše A.T.

Odigrane su utakmice prvog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo u skupinama A, D i I

U skupini A je Španjolska u Malagi svladala Norvešku 3:0. Dani Olmo je zabio prvi pogodak na susretu u 13. minuti. Pobjedu ‘furije’ je potvrdio Joselu golovima u 84. i 85. minuti. U drugoj utakmici skupine, Škotska je na Hampden Parku svladala Cipar 3:0. John McGinn je doveo domaćina u vodstvo, a pobjedu Škotske je potvrdio Scott McTominay golovima u 87. minuti i trećoj minuti sudačke nadoknade.

 U skupini D,  Hrvatska je odigrala na Poljudu s Walesom 1:1. Andrej Kramarić je zabio za Hrvatsku u 28. minut, ali je bod Walesu osigurao Nathan Boadhead u trećoj minuti sudačke nadoknade.U drugoj utakmici skupine,Turska je u gostima svladala Armeniju 2:1. Domaćini su poveli autogolom Ozana Kabaka u desetoj minuti, ali su Turci preokrenuli golovima Orkuna Kockua u 35. minuti i Kerema Akturkoglua u 64. minuti.

 


U skupini E, Bjelorusija je kao domaćin u Novom Sadu poražena od Švicarske 0:5. Renato Steffen je postigao hat-trick golovima u četvrtoj, 17. i 29. minuti, a ostale golove su zabili Granit Xhaka u 62. i Zeki Amdouni u 65. minuti. Izrael je s Kosovom odigrao 1:1. Kosovari su poveli autoglom Elia Dase u 36. minuti, ali je bod Izraelu osigurao Dor Peretz u 56. minuti. Andora je na svom terenu poražena od Rumunjske 0:2 . Golove za Rumunje su postigli Dennis Man u 35. minuti i Denis Albec u 50. minuti.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)